Rántotthal zabpehelypanírban zöldségekkel és tarárral
Ez a recept sem igényel különösebb leírást:)
A halszeleteket lesózzuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük,hogy átjárja. Panírozás előtt kicsit leöblítjük és jöhet a szokásos zabpehelypanír (Aki még nem tudná,hogyan kell készíteni: zabpehelyliszt-tojás-durvára darált zabpehely). Olajban kisütjük.
A zöldségeket újabban úgy készítem,hogy a a fagyasztott zöldségkeverék alá vajat teszek, és fedő nélkül puhára sütöm addig amíg a víz el nem párolódik belőle és el nem kezd pirulni a vajon.Így sokkal ropogósabb marad és a kívül megpirult résztől még finomabb lesz az egész. Kb. félidőnél sózom.
A tartár elkészítését itt találjátok:http://egeszsegeseteszem.blogspot.hu/2013/02/rantott-sajt-zabpehely-panirban-parolt.html
Megjegyzések
Megjegyzés küldése