Gombás borsostokány


Nem szeretek ételt kidobni, ha valamiről úgy gondolom még valamihez felhasználható, akkor lefagyasztom. Így járt egy kis adag a múltkori párolt gombámból:)

Borsos tokányt készítettem:
http://www.egeszsegeseteszem.blogspot.hu/2015/11/borsostokany.html
és úgy két maroknyi előre elkészített (lefagyasztott)párolt gombát bele zuttyantottam, és összeforraltam. (A párolt gombát előzőleg így készítettem: A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd egy kis olajon megpároljuk, ízlés szerint sóval és petrezselyemmel ízesítjük.(A petrezselymet nem érdemes kihagyni, szerintem az a gomba lelke:)..)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással