Almás füstöltsajtos saláta csirke csíkokkal
Hozzávalók:
2 közepes csirkemell
Olaj (olivát használtam)
Só
Fűszerek(adalékmentes fajitas fűszert használtam)
2 csomag salátamix
1 alma
15dkg füstölt sajt
Öntet:
3dl natúr joghurt
1dl olivaolaj
1 ek eritrit
1ek mustár
Lenmag
Elkészítés:
A csirkemellet olajon megsütjük,pár perrcel mielőtt kész lenne fűszerezzük.
A salátamixbe almát darabolunk nagyon vékony cikkekre vágva.
Az öntet hozzávalóit összekutyuljuk.
Tálaláskor almás salátára tesszük a sült csirkecsíkokkal,meglocsoljuk az öntettel,füstölt sajtot reszelünk rá és megszórjuk lenmaggal.
2 közepes csirkemell
Olaj (olivát használtam)
Só
Fűszerek(adalékmentes fajitas fűszert használtam)
2 csomag salátamix
1 alma
15dkg füstölt sajt
Öntet:
3dl natúr joghurt
1dl olivaolaj
1 ek eritrit
1ek mustár
Lenmag
Elkészítés:
A csirkemellet olajon megsütjük,pár perrcel mielőtt kész lenne fűszerezzük.
A salátamixbe almát darabolunk nagyon vékony cikkekre vágva.
Az öntet hozzávalóit összekutyuljuk.
Tálaláskor almás salátára tesszük a sült csirkecsíkokkal,meglocsoljuk az öntettel,füstölt sajtot reszelünk rá és megszórjuk lenmaggal.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése