Rakott édesburgonya🥔🥔🥔🥚🥚😋




Hozzávalók
6 db nagyobb édesburgonya
8db tojás
negyed szál kolbász
270g tejföl


Elkészítés:
Ugyanúgy készül mint a hagyományos rakott krumpli. Az édesburgonyákat enyhén sós vízben megfőzzük felkarikázzuk. A tojásokat szintén megfőzve karikákra vágjuk. A kolbászt vékonyra szeleteljük. Alulra egy réteg édesburgonya megy, rá egy réteg főt tojás(ezt a réteget enyhén meg lehet sózni) majd a kolbász, megint tojás (picit lehet megint sózni), majd a tetejére megint édesburgonya és megkenjük az egészet tejföllel. Addig sütjük, amíg a tejföl ízlésünknek megfelelőre barnul.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással