Fűszeres almakrémleves
Hozzávalók:
4 közepes alma
kb.1,5l víz
5 ek. eritrit
3 ek citromlé(lehetőleg frissen facsart)
fél tk. mézeskalács fűszerkeverék
fél cs. vaníliás pudingpor
1 doboz joghurt
5 ek. eritrit
3 ek citromlé(lehetőleg frissen facsart)
fél tk. mézeskalács fűszerkeverék
fél cs. vaníliás pudingpor
1 doboz joghurt
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk,felkockázzuk,vízzel felöntve, cukorral citromlével és a mézeskalács fűszerkeverékkel ízesítve puhára főzzük.A pudingport kikeverjük a joghurttal csomómentesre, ebbe a leves levéből kanalazunk, hígítva a habarást és egyenlítve a hőmérséklet különbséget a hideg joghurt és a forró leves között, így megelőzve,hogy kicsapódjon a tetejére a joghurt .Folyamatos kavarás mellett hozzáadjuk a leveshez.Összeforraljuk,majd botturmixszal krémlevessé turmixoljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése