Borsos tokány



Hozzávalók:
50dkg hús (sertés,csirke,pulyka is lehet)
1 fej vöröshagyma
olaj 
bors

1 doboz tejföl
1 púpos kanál zabpehelyliszt
víz 

Elkészítés: 
A húst csíkokra vágjuk.A hagymát apróra vágva olajon megdinszteljük.A húst rádobjuk,kis kérget pirítunk neki.Felöntjük vízzel,hogy ellepje,ízlés szerint sózzuk.Ha a hús megpuhult, a levét besűrítjük egy evőkanál kanál liszttel és borsot teszünk rá.Ha besűrűsödött hozzáadjuk a tejfölt és összeforraljuk vele.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással