Fokhagymás csirkemell (kefíres sajtos almasalátával)
Hozzávalók:
2 egész csirkemell
só
olaj
ételízesítő(mesterséges anyagoktól mentes)
fokhagyma(3-5 gerezd)
Almasaláta receptje :(hozzávalók és elkészítés)
http://egeszsegeseteszem.blogspot.hu/2013/03/natur-serteskaraj-hagymakarikakkal.html
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, befűszerezzük sóval,ételízesítővel( akár már itt is lehet zúzott fokhagymát tenni rá) kiolajozott tepsibe tepsibe tesszük, és lefóliázva puhulásig sütjük. Ha megpuhult, levesszük a fóliát, kis olajat locsolunk még rá ha kell és megpirítjuk mindkét oldalát egyszer átforgatva az egészet. Átforgatáskor vékonyra dadabolt fokhagymát dobunk a húsok közé az olajra,hogy megpiruljon, Tálaláskor a húsra locsolunk a fokhagymás olajból,teszünk rá a fokhagymaszeletből is.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése