Töltött akármi (palacsinta /tortilla)
tojás( 2db)
zabpehelyliszt(2 púpos evőkanál)
sonka(4-5 szelet)
fél pohár tejföl
sajt (kb. 10 dkg)
hagyma(1 fej)
olaj (1 ek. a tésztába+sütéshez+hagyma pirításához)
víz(3 ek.)
zabpehelyliszt(2 púpos evőkanál)
sonka(4-5 szelet)
fél pohár tejföl
sajt (kb. 10 dkg)
hagyma(1 fej)
olaj (1 ek. a tésztába+sütéshez+hagyma pirításához)
víz(3 ek.)
Tojás, zabpehelyliszt,víz, olaj, és egy csipet só keverékéből kikevertem egy palacsintatésztánál kissé sűrűbb tésztát, hagymát apróra vágva a sonkával felkockázva kicsit olajon összepirítottam.
A tészta felét elkezdtem kisütni,mint a palacsintát, ahogy átfordítottam, a tészta felére halmoztam a tejföl, sonka+hagyma, sajt felét majd ráhajtottam a másik felét és összemelegítettem. Értelemszerűen megismételtem a cuccok másik feléből a folyamatot, így
2 db töltött valamim lett:)
A tészta felét elkezdtem kisütni,mint a palacsintát, ahogy átfordítottam, a tészta felére halmoztam a tejföl, sonka+hagyma, sajt felét majd ráhajtottam a másik felét és összemelegítettem. Értelemszerűen megismételtem a cuccok másik feléből a folyamatot, így
2 db töltött valamim lett:)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése