Apukám hagymás lecsós csirkemája




Hozzávalók:

fél kg csirkemáj

fél üveg lecsó

2-3 fej hagyma (ízlés kérdése)

olaj

só, bors,

Elkészítés:

A májat megtisztítjuk, nem kell kis darabokra vágni, csak ha nagyon nagyok, akkor félbe.
A hagymát csíkokra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a lecsót, ha felforrt, hozzáadjuk a májat, ízlés szerint sózzuk, enyhén megborsozzuk. Addig kell főzni, amikor a máj közepe már nem rózsaszín, ezt egy nagyobb darab félbevágásával ellenőrizhetjük.
Az adag 4 főre elegendő.

Ez a recept igazából apukám érdeme, nem az enyém:),de amilyen egyszerű, olyan nagyon finom is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással