Gyors és tápláló ebéd, vacsora vagy reggeli :)
Hozzávalók
kb. 15 dkg húsos szalonna
2 db tojás
Zöldségek (a képen: káposzta, uborka, paradicsom,
lilahagyma, paprika)
1 kis doboz natúr joghurt
só
kapor
Elkészítés:
A szalonnát saját zsírján lepirítjuk, közben a tojásokat
megfőzzük. A zöldségeket leszeleteljük, a joghurtot ízlés szerint beízesítjük
sóval és kaporral. A szalonnát, az összedarabolt főt tojásokat és a zöldségeket
a tányérra rendezzük és a tojásokat és zöldségeket lelocsoljuk a kapros joghurttal.
Ebben aztán minden földi jó benne van…vitaminok, a zsírban
oldódó vitaminok felszívódását segítő kevés zsiradék, ásványi anyagok, rostok,
fehérjék és egy kevés szénhidrát, az is a lehető legegészségesebb formájában..:)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése