Forrócsokoládé




Hozzávalók:
2,5 dl tej

2 púpos kiskanál jó minőségű kakaópor

1 púpos kiskanál étcsokoládés pudingpor

1 púpos kiskanál nyírfacukor

Elkészítés:
A tejet feltesszük forrni, amikor langyos akkor ráöntünk belőle egy kicsit az előkészített kakaópor,pudingpor, nyírfacukor keverékre és simára kikeverjük majd mikor kezd forrni a tej akkor hozzáöntjük. Kevergetjük, pár másodpercig hagyjuk forrni,látható lesz, hogy sűrűsödik, akkor már jó.
Szűrőn át a bögrébe öntjük.
A képen fél adag látható.

Feltúrbózható esetleg fűszerekkel (fahéjjal, chilivel, stb..) és /vagy cukormentes tejszínhabbal (legegészségesebb a házilag elkészített formája)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással