Forrócsokoládé
Hozzávalók:
2,5 dl
tej
2 púpos kiskanál jó minőségű kakaópor
1 púpos kiskanál étcsokoládés pudingpor
1 púpos kiskanál nyírfacukor
Elkészítés:
A tejet feltesszük forrni, amikor langyos akkor ráöntünk belőle egy
kicsit az előkészített kakaópor,pudingpor, nyírfacukor keverékre és simára
kikeverjük majd mikor kezd forrni a tej akkor hozzáöntjük. Kevergetjük, pár másodpercig hagyjuk forrni,látható lesz, hogy sűrűsödik, akkor
már jó.
Szűrőn át a bögrébe öntjük.
A képen fél adag látható.
Feltúrbózható esetleg fűszerekkel (fahéjjal, chilivel,
stb..) és /vagy cukormentes tejszínhabbal (legegészségesebb a házilag
elkészített formája)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése