Hagymás sajtos bundában sült csirkemell édesburgonyával és balzsamecetes salátával
Hozzávalók:
Bundához:
2 tojás
10 dkg reszelt sajt sajt(trappistát használtam)
1 közepes fej hagyma(apróra vágva)
15 dkg zabpehelyliszt
1 dl tej
6 szelet csirkemell (1 egész csirkemellet vágtam 6 szeletre, kicsit kiklopfoltam)
só
olaj
2 nagy édesburgonya( kb. 70dkg)
olaj
só
salátakeverék
balzsamecet
Elkészítés:
A bunda hozzávalóiból sűrű tésztát keverünk. Az előkészített hús mindkét oldalát megsózzuk, a tésztába forgatjuk és olajban kisütjük. Az édesburgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk , egy tepsiben egy pici olajban kevés sóval meghintve, párszor átforgatva megsütjük(közepes fokozaton).
Egy kis balzsamecettel lelocsolt salátakeverékkel tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése