Fokhagymás sertésragu sült zellerrel és sült céklával
Hozzávalók:
0,5 kg sertéscomb
só
bors
fokhagyma
pici víz
olaj
egy jó nagy zellergumó fele (kb 30dkg)
2 nagyobb cékla
Elkészítés:
A sertéshúst kockákra vágjuk, kevés olajon pici vízzel megpároljuk,majd a fedőt levéve zsírjára sütjük.Sóval,borssal,fokhagymával ízesítjük.
A zellert és céklát pucolás után hasábokra vágjuk, olajba forgatjuk,majd sütőpapíros tepsire terítjük,úgy hogy lehetőleg ne egymás hegyén hátán legyenek. Forró sütőbe tesszük, kb 20 perc kell míg megsül,sóval ízesítjük (vagy bármilyen fűszerrel amit szeretünk).
(Ebből a mennyiségből 3 adag jön ki)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése