Fokhagymás sertésragu sült zellerrel és sült céklával


Hozzávalók:

0,5 kg sertéscomb



bors

fokhagyma

pici víz

olaj

egy jó nagy zellergumó fele (kb 30dkg)

2 nagyobb cékla




Elkészítés:

A sertéshúst kockákra vágjuk, kevés olajon pici vízzel megpároljuk,majd a fedőt levéve zsírjára sütjük.Sóval,borssal,fokhagymával ízesítjük.
A zellert és céklát pucolás után hasábokra vágjuk, olajba forgatjuk,majd sütőpapíros tepsire terítjük,úgy hogy lehetőleg ne egymás hegyén hátán legyenek. Forró sütőbe tesszük, kb 20 perc kell míg megsül,sóval ízesítjük (vagy bármilyen fűszerrel amit szeretünk).
(Ebből a mennyiségből 3 adag jön ki)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással