Kolbász lilahagymás tojássalátával és fejes salátával



Hozzávalók

50dkg debreceni kolbász (de a házi mégjobb!)

1 fej saláta

1 bögre víz

2 evőkanál 10%-os ételecet

2 evőkanál nyírfacukor

8db tojás

1 kisebb fej lilahagyma

pohár tejföl

2 ek.mustár

2 nagy csipet só

bors

Elkészítés:

A kolbászokat  megsütjük. A salátát megtisztítjuk, 8-ba vágjuk. Egy bögre vizet kikeverünk 2 evőkanál ecettel és 2 evőkanál nyírfacukorral, ráöntjük a salátára, párszor jól megforgatjuk benne a salátát. A tojásokat keményre főzzük, hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, mustárt,sót, borsot, tejfölt és mustárt, majd alaposan összeforgatjuk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Fanta" szelet🍊🍊

Cukkinis darált húsos paradicsomos penne 🍅🍽

Rántott sajt zabpehely panírban párolt zöldséggel és diétás tartármártással